Deadline infrastructuursubsidie schoolsport GO! Talent verlengd

Deadline infrastructuursubsidie schoolsport GO! Talent verlengd

Foto: svov

Dendermonde - Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) verlengt de deadline voor de realisatie van het project schoolsport, ingediend door het gemeenschapsonderwijs GO! Talent in Dendermonde met één jaar.

“Ook sportend Vlaanderen heeft hard te lijden onder de coronacrisis”, zegt Weyts. “Vele infrastructuurprojecten hebben hierdoor ook vertraging opgelopen, maar zij zullen hun subsidie behouden en krijgen één jaar uitstel om het geplande project te realiseren.”

De werken van verschillende sportinfrastructuurprojecten liggen door de coronacrisis al weken stil. “Om tegemoet te komen aan deze onvoorziene omstandigheden, zullen deze projecten hun subsidie niet verliezen en krijgen ze één jaar uitstel om gerealiseerd te worden”, zegt Walter Deygers, N-VA-fractieleider in Dendermonde. “Bijgevolg komt ook de verdere realisatie van het lopende sportinfrastructuurproject van GO! Talent niet in het gedrang en zal de subsidie dus kunnen behouden worden. We zijn alvast blij dat de Vlaamse Regering ook blijft denken aan de lokale problematieken ten gevolge van deze coronacrisis."

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio