Twee vrouwen met goesting geven lessen in liefde

Chocolade en kaviaar

Gent - Veerle Ernalsteen en Isabelle Desegher, twee vrouwen met pit en héél veel goesting namen ons mee in hun wereld van fantasie.

Gisterenavond, net thuis van een dagje werken en puffen van de hitte, een berichtje op mijn GSM. 'Ik sta aan Korenlei 2', de vaste afspraakplaats van mijn vriendin Gerda en mezelf. Ik schrik me rot. Helemaal onze afspraak vergeten. Nee, niet volledig vergeten, maar dat we zo vroeg met elkaar hadden afgesproken, was me totaal ontgaan. En ik die deze Gentse feesten tot in een excell blad toe alles nauwkeurig heb getimed en gepland. De kids gevraagd of ze er zelf voor konden zorgen dat hun magen gevuld werden en met rasse schreden én een kanjer van een moeder-schuldgevoel, naar de tram.

'Ik zou haar wel vinden' had ze geschreven, in een wit topje, alsof er niet honderden mensen met deze temperaturen flaneren in een gelijkaardig kledingstuk. Maar wonder boven wonder, even later zaten we na een hartelijke groet en een fris watertje van een hapje te genieten.

Ik had twee kaartjes voor 'Al gehoord', een vertelling door Veerle Ernalsteen en Isabelle Desegher over afrodisiaca.

Wij dus richting Oude Houtlei naar het Monasterium Poortackere. Heerlijk rustig, net buiten de feestenzone, een echte verademing en die stilte ... oorverdovend !

We werden ontvangen in de strijkkamer, een prachtig, intiem zaaltje met een rood tapijt, een oude wandkast en wat rode (hoe kan het ook anders als het over de liefde gaat ?) liefdesattributen. Een mannen onderbroek die er naar onze mening allesbehalve sexy uitzag, want veel te groot en een slaapkleedje dat duidelijk stamde uit grootmoeders' tijd.

Dadels en vijgen, pruimen, blozende abrikozen en verleidelijke aardbeien en chocola scherpten onze goesting aan. De twee dames, die er duidelijk zin in hadden, namen ons mee in hun wereld van verleiding. Reeds na het eerste verhaal hingen we aan hun overigens rood gestifte lippen. Of erwten die persé in de erwentensoep willen belanden, de keizer met zijn poedel, de sleutels van Eva of Sergio Herman en Peter Goossens echt erotiserend zijn, dat zal je zelf moeten gaan ontdekken. Dat wij er het onze van denken en bijzonder gecharmeerd werden door deze twee vertellende dames, dat staat als een paal boven water. En wat die palen betreft, een boterham met pruimenconfituur zou naast de alomgekende selder, wonderen doen !

Wil je graag nog van dit intiem spektakel genieten ? Het kan nog vandaag 20 juli om 20:00 uur. Een echte aanrader, als je het aan ons vraagt !

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio