Word jij ook Vriend van Stroming?

Evergem - Het team van het cultuurcentrum is volop in de weer om het nieuwe cultuurseizoen klaar te stomen. Word Vriend van Stroming en beleef alles vanop de eerste rij: niet alleen de podiumkunsten, maar ook het filmprogramma van Cinema Westside. Wie dit seizoen een Vriendenpas kocht, ontvangt in april al een tip van de sluier van het nieuwe cultuurprogramma, samen met een overzicht van de belangrijke data.

Vriendenpas voor het nieuwe seizoen

Je wordt Vriend van Stroming als je een Vriendenpas koopt. Die kost 10 euro (5 euro voor wie jonger is dan 26 jaar). De Vriendenpas is persoonlijk en geeft je tal van voordelen:

Online bestellen kan vanaf dinsdag 8 mei om 18 uur. Na betaling kan je hem meteen afdrukken. Vanaf woensdag 9 mei kan je die ook elke werkdag van 8.45 tot 11.45 uur afhalen aan het Onthaal in Cultuurcentrum Evergem.

Seizoenpresentatie op 23 mei

Op woensdag 23 mei om 20 uur wordt het volledige nieuwe programma voorgesteld en geïllustreerd met filmpjes. Je krijgt in primeur de nieuwe seizoenbrochure. Nadien kan je nog wat nakeuvelen bij een drankje. De voorstelling is gratis, maar je moet wel reserveren. Dat kan vanaf dinsdag 8 mei.

Start ticketverkoop

Dinsdag 5 juni om 18 uur: start ticketverkoop met Vriendenpas.
Dinsdag 19 juni om 18 uur: start ticketverkoop zonder Vriendenpas.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio