Parkeerverbod op Dorpsplein door WK Voetbal

Parkeerverbod op Dorpsplein door WK Voetbal

Foto: Communicatie Evergem

Evergem - Op 18 juni, 23 juni en 28 juni toont Plaza Café de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm op het Dorpsplein. Vier uur voor aanvang van de wedstrijd mag er niet geparkeerd worden op het plein. Dezelfde regeling geldt ook voor de wedstrijden die eventueel volgen.

Vanaf enkele uren voor de wedstrijd tot enkele uren na de wedstrijd geldt er een parkeerverbod op het Dorpsplein. Mochten onze helden na 28 juni nog wedstrijden moeten spelen, dan zal dezelfde regeling gelden. Afhankelijk van het startuur van de wedstrijd wordt er als volgt te werk gegaan:

Start wedstrijd om 14 uur: parkeerverbod vanaf 8 uur; geen drank en muziek meer vanaf 19 uur; plein wordt vrijgemaakt vanaf 21 uur; parkeren weer toegelaten vanaf 21 uur.

Start wedstrijd om 17 uur: parkeerverbod vanaf 13 uur; geen drank en muziek meer vanaf 20 uur; plein wordt vrijgemaakt vanaf 22 uur; parkeren weer toegelaten vanaf 22 uur.

Start wedstrijd om 20 uur: parkeerverbod vanaf 16 uur; geen drank en muziek meer vanaf 23 uur; plein wordt vrijgemaakt vanaf 01 uur; parkeren weer toegelaten vanaf 01 uur.


Woningen bereikbaar 

Verkeer blijft mogelijk vanuit het Hoeksken richting Bibliotheekstraat én richting Gilbert Braeckmanplein. In de Schepenhuisstraat wordt net als in het stuk van de Ommegangstraat tussen de Schepenhuisstraat en in Eindeken tijdens de wedstrijden verkeer toegelaten in beide richtingen zodat alle woningen bereikbaar blijven. 

En wat met de markt?

Als er een wedstrijd plaats heeft op zaterdag, dan wordt de markt opgesteld in Eindeken, in het stuk tussen het Dorpsplein en de Ommegangstraat. Dat is al zeker het geval op zaterdag 23 juni.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio