Recyclagepark gesloten door aanpassingen

Recyclagepark gesloten door aanpassingen

Foto: Recyclagepark Evergem

Evergem - Het recyclagepark is gesloten van maandag 9 tot en met zaterdag 14 december. Er wordt dan nieuwe hardware en software geïnstalleerd. Vanaf 16 december komt er ook een extra betaalzuil.

Goed om weten

Gratis toegang met je identiteitskaart, enkel inwoners van Evergem.

Gratis toegang met een kaart voor verenigingen en bedrijven die in Evergem gevestigd zijn. Duplicaat of extra kaart kost 5 euro.

De eenvoudigste manier om te betalen is via een provisie. Die kan je opladen op het park en in de Administratieve Centra via Evergem Info. Via Evergem Info duurt het wel nog een dag voor de provisie op je kaart staat.

Je kan ter plaatse enkel betalen met bancontact. Je kan wel cash komen betalen in het Administratief Centrum Evergem.

Als er nog een betaling open staat, krijg je geen toegang tot het park. Je moet dan eerst het saldo betalen. Dat kan ter plaatse aan de betaalzuil.

Facturen worden niet meer standaard opgemaakt. Het betaaloverzicht dat je uit de automaat haalt, volstaat voor de boekhouding. Wie een overzicht wil van de betaalverzoeken, kan dat aanvragen via de betaalzuil en betaalt daarvoor 15 euro.

Wegwijs Recyclagepark

Op de Evergem Info punten en in het recyclagepark vind je een Wegwijs Recyclagepark. Daarin staat alle nuttige informatie over het park.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio