Uitreiking Prijs voor Cultuurverdienste en Prijs van de Cultuur

Evergem - Op dinsdag 17 april houdt de Gemeentelijke Cultuurraad een algemene vergadering. Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met deze adviesraad. Aansluitend op de vergadering wordt aan Joris De Wildeman de Prijs voor Cultuurverdienste uitgereikt. Het Davidsfonds Evergem-Ertvelde-Sleidinge ontvangt de Prijs van de Cultuur. Iedereen is welkom om de vergadering en prijsuitreiking bij te wonen.

Cultuurprijzen

Op dinsdag 17 april worden twee cultuurprijzen uitgereikt in het kader van de Culturele Veertiendaagse. De prijs voor Cultuurverdienste gaat naar Sleidingenaar Joris De Wildeman die zich op culturele wijze verdienstelijk heeft gemaakt in Evergem, als auteur, acteur, regisseur, en muzikant. De Prijs van de Cultuur wordt toegewezen aan een vereniging, dienst of instelling. Dit jaar is de winnaar Davidsfonds Evergem-Ertvelde-Sleidinge.

De prijsuitreiking sluit aan op de algemene vergadering. Ze start om 19.30u, de prijsuitreiking om 21 uur. Iedereen is welkom in het Koetshuis op het Kasteeldomein van Wippelgem.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio