Hard to Handle terug op de feestplanché

Hard to Handle terug op de feestplanché

Terug van weggeweest: partyband Hard to Handle Foto: Sandra Wybo

Oostkamp - De partyband ‘Hard to Handle’ met Oostkampse roots staat na 7 jaar stilzwijgen opnieuw op de planken. De coverband, onder leiding van de Oostkampse frontman Jo Tack, maakte destijds veel furore in de regio, maar toch stopten ze ermee. Nu hebben ze de draad weer opgepikt en met veel goesting laten ze overal waar ze komen het feest weer losbarsten.

“We zijn ons nu als het ware aan het opwarmen om dan volgend jaar onze nieuwe playlist te kunnen voorstellen”, vertelt Jo. “Nummers van onder andere Justin Timberlake en Pharell Williams zullen dan ook deel uitmaken van ons repertoire”. 
Hard to Handle profileert zich als een partyband en streeft er steeds naar om de pannen van het dak te spelen. Daar zorgen de bandleden, Peter Snauwaert (gitaar), Peter Van Daele (bas), Dirk Everaert (drums), Geert Declerck (keys) en zanger Jo Tack voor. Ze zijn nog op zoek naar twee backing vocals om hun band te vervolledigen. 
Wie Hard to Handle eens aan het werk wil zien, kan alvast op vrijdag 31 augustus om 20.30u afzakken naar Het Bloemenhuisje in Oostkamp waar ze de zomer afsluiten met een spetterend optreden. 

Meer info: www.hardtohandle.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio