AGENDA. Grandioos feestweekend voor 90-jarige KSA Ten Rode Oostkamp

AGENDA. Grandioos feestweekend voor 90-jarige KSA Ten Rode Oostkamp

De leiding kijkt alvast uit naar een heus feestweekend! Foto: KSA Ten Rode

Oostkamp - KSA Ten Rode Oostkamp wordt 90 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd met een grandioos feestweekend van 14 tot 16 september. Deze verjaardag zal in een ware nineties stijl verlopen in een tent achter het sportcomplex De Valkaart ter hoogte van de lokalen van de FOS en de KSA Oostkapjes. Het startschot van een gevarieerd programma wordt gegeven op vrijdagavond 14 september om 18.00 u met een receptie en een barbecue à volonté.

Later op de avond is er een reünie gepland van ASK, de KSA-band van Daan Sneppe, Wietse Scheyving en Sam Van De Caveye. Zij brengen samen met de andere leiders covers van enkele 90's klassiekers.

Op zaterdag 15 september is er dan de startdag waarop jong en oud welkom is. 's Avonds vanaf 21.30u is er de Check Your Butt fuif met een resem bekende DJ's. Tickets aan de deur kosten 8 euro. Tussen 22u en 23u is er een happy hour. 

Zondag, op de derde en laatste dag van het feestweekend vindt de KSA90RUN plaats, een Urban Trail doorheen de gemeente die je alleen of in groep, al sprintend of al stappend kan afleggen. Onderweg zorgt de KSA voor entertainment en plezier. Alle deelnemers en supporters zijn welkom vanaf 11.30 u. Deelnemers kiezen tussen een tocht van 5 of 10 km. De trails gaan om 12.30u van start. Ondertussen is er rond de feesttent randanimatie voorzien met onder andere een springkasteel en verschillende eetstandjes. 

Meer info: 90jaar.ksa-oostkamp.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio