AGENDA. 88 km voor het goede doel

AGENDA. 88 km voor het goede doel

De sportievelingen gaan de uitdaging aan om 88 km te overbruggen al lopend, met de tandem, de go-cart en de step. Foto: Tom Talloen

Oostkamp - Met de tandem, een go-cart, de step en al lopend van Oostkamp naar Kortrijk en terug. Het is de uitdaging die acht vrienden aanstaande zondag 22 december aangaan in het kader van Music for Life. Het project dat ze steunen met hun actie 'Route 88 for Life' is de vzw Viro tvv 't Valkennest in de Valkaart. Een woonproject dat binnenkort zes volwassenen met een beperking de kans zal geven om zelfstandig te wonen in het centrum van Oostkamp. Door de sportievelingen te sponsoren hopen ze zo een mooi bedrag te verzamelen voor dit project.

De initiatiefnemers zijn Frank De Baecke, Kris Depauw, Bart en Tom Talloen, Justin Gevaert, Steven Vanbelle, Piet Sabbe en Dries Hillewaere. De heren vertrekken aanstaande zondag 22 december om 8.00u aan 't Valkennest in de Valkaart. Het traject van 88 km, van Oostkamp naar Kortrijk en terug, zullen zij afwisselend afleggen met een go-cart, een tandem, al lopend en met de step. Al wie hen wil sponsoren en zo hun goede doel-actie steunen kan een vijf kilometersteunkaart kopen aan vijf euro. Storten kan op BE75 3771 1559 6351 met als vermelding 'Route 88 for life'. Bijdragen van 20 euro maken overigens kans op een leuke prijs. Ook supporters zijn zeker welkom. 

Meer info: het event Route 88 for Life op Facebook. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio