Bacheloropleiding starten aan Arteveldehogeschool kan nu ook in februari

Gent - Een bacheloropleiding starten in februari en die drie jaar later eveneens in februari afronden. Het kan voortaan aan de Gentse Arteveldehogeschool. Concreet gaat het om de opleidingen in de verpleegkunde, het bedrijfsmanagement, het sociaal werk en het kleuteronderwijs.

Bedoeling van het 'tweede instapmoment' is dat studenten die in september 2009 een richting kozen die niet echt hun ding was, nog van koers kunnen veranderen, zo laat de Arteveldehogeschool dinsdag in een mededeling weten. Maar ook late beslissers, jongeren die enkele maanden hebben gewerkt of een lange reis hebben gemaakt, zijn gebaat bij het aangepaste studietraject.

Het studieprogramma van de vier opleidingen aan de Arteveldehogeschool is zo opgebouwd dat studenten ook zonder problemen kunnen starten in februari, en idealiter drie jaar later in februari kunnen afstuderen. Ook de bacheloropleiding lager onderwijs is aan de Arteveldehogeschool mogelijk met een aangepast studietraject: je start de opleiding in februari en spreidt die over zeven semesters (3,5 jaar).
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio