Brugs eventkantoor The Media House valt in de prijzen

© ingezonden foto (rr)

Het Brugse eventkantoor The Media House is tijdens de Benelux Event Awards twee keer in de prijzen gevallen. Het bedrijf van Christopher Van Hemelryck-Bray kreeg in de categorie Fairs & Exhibitions de bronzen trofee voor de Exportbeurs. Voor datzelfde evenement kreeg het kantoor ook de “Rookie of the Year”, een prijs voor de beste nieuwe beurs in de Benelux.

Tom Decock

De prijspakkende Exportbeurs van Flanders Investment & Trade, voor exporteren en zakendoen met het buitenland, werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd in Tour en Taxis. Voor zijn invulling van het concept en de realisatie ervan werd The Media House nu bekroond met twee awards. "De beurs was hoedanook al een succes met 1.500 betalende bezoekers en meer dan 3.000 ontmoetingen. Zowel bezoekers, exposanten en medewerkers waren na afloop bijzonder tevreden", zegt Christopher Van Hemelryck-Bray.

Ecologische beurs

De jury beloonde onder meer het ecologisch karakter van de beurs, want ook bij het organiseren van dergelijke evenementen is rekening houden met het milieu belangrijk. Zo werd voor de opbouw van de beursstanden structuren in honingraatkarton gebruikt, die nadien hergebruikt werden voor de awardceremonie van de ‘Leeuw van de Export’ op het einde van de beurs.

Voor het nog jonge eventkantoor The Media House is deze onderscheiding alvast een opsteker. Achterover leunen en genieten van de onderscheiding zit er echter nog niet meteen in met een drukke agenda voor de boeg. "We maken ook werk van eigen beurzen. Zo staan we volgende week al in Utrecht voor een beurs rond innovatieve landbouwtechnologie en duurzame voeding", aldus Van Hemelryck-Bray.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio