Villa Bota gaat 78 uur aan een stuk live op FM

Villa Bota gaat 78 uur aan een stuk live op FM
Brugge - De online Brugse jongerenradio Villa Bota zal binnenkort tijdelijk te horen zijn via je radiotoestel. Vanaf vrijdag 28 april om 18 uur gaat de zender tot en met maandag 1 mei op FM. Villa Bota vuurt die dagen maar liefst 78 uur aan een stuk live radio af op de luisteraars met zo'n dertig radioshows.

"'Het FM-weekend is weer een mooie gelegenheid voor tientallen Brugse jongeren om zich met hun radioprogramma te laten horen aan het grote publiek", zegt Entrepot en Villa Bota-voorzitter Franky Demon. Vanuit hun hoofdkwartier aan het Astridpark zullen ze naast de vaste Villa Bota-programma's met DJ-sets en talkshows, ook een speciale ochtend-, middag- en avondshow brengen.

Vaste FM-frequentie

Wie het allemaal horen wil zal zijn radio moeten afstemmen op de tijdelijke FM-frequentie 92,2. Het ultieme doel van Villa Bota is om in de toekomst toch een vaste FM-frequentie te krijgen. Na een geslaagde editie twee jaar geleden, krijgen de jonge radiomakers nu opnieuw een mooie oefening richting een vaste frequentie.

Buiten het komende weekend kan je de Brugse radio steeds online beluisteren via www.villabota.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio