Nieuwe eigenaars vernieuwen Klaverhoeve

Klaverhoeve stunt met winterbarbecue

EMBLEM - Sinds eind november vorig jaar zijn Wouter Bollansée en zijn partner Elke Verheyden uit Oelegem, beiden 28 jaar, eigenaar van de brasserie-restaurant de Klaverhoeve in Emblem. Als reclamestunt organiseerden ze een creatieve email-actie waarbij gasten beloond werden met een gratis winter-barbecue. De opdracht bestond er in om een reclamefolder door te mailen naar minstens 10 vrienden.

Op minder dan 7 dagen werden er op deze manier meer dan 7000 mensen bereikt. 'Op deze manier hebben we heel wat nieuwe gasten leren kennen en konden we ons concept van de Klaverhoeve voorstellen. Hopelijk komen uiteraard deze mensen vaak terug naar onze brasserie, restaurant.' vertelt Wouter.

Deze winter-barbecue vond plaats over 7 zondagen, afgelopen zondag was er de laatste editie van deze winter. Naast de winterbarbecue was er ookeen jeneverbar, vuurkorven, gezellige après-skimuziek en het spelletje nageltjeklop.

'Buiten dit nieuwe winterconcept, wat volgend jaar zeker een vervolg krijgt, kijken wij met blijde verwachting uit naar het terrasseizoen. Hopelijk hebben we zoals vorig jaar mooi weer in het voorjaar zodat onze klanten kunnen genieten van het grote terras in de groene fietsomgeving van Emblem. We hebben ook de speeltuin fors uitgebreid voor de jonge kinderen.' zegt Elke.

'Onze kaart werd vernieuwd met klassieke gerechten zoals konijn met Grimbergen en stoofvlees met Chimay Dubbel en we hebben ook specialiteiten toegevoegd zoals Spare Ribs. De buren, familie en vrienden zijn dan ook zeer tevreden om dicht bij huis een culinaire ontmoetingsplaats te hebben in Emblem.' delen Elke en Wouter nog mee.

Meer informatie van,Restaurant De Klaverhoeve kan u  vinden op www.restaurantdeklaverhoeve.be.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio