Gratis bezoek aan Alfacam en Urania voor inwoners

Borsbeek - Volkssterrenwacht Urania nodigt de inwoners van Borsbeek uit op een gratis gecombineerd bezoek aan Alfacam en Urania op dinsdag 21 augustus 2012. Het programma duurt drie uur en begint om 19 uur bij Alfacam in de Fabriekstraat in Lint.

Alfacam levert facilitaire diensten aan televisiemaatschappijen en productiehuizen. Je krijgt een rondleiding door het Eurocam Media Center en bezoekt er de grote studio's, waar bekende televisieprogramma's worden opgenomen, en de ruimte waar de grote televisiewagens worden gemaakt. Deze wagens werden onder meer gebruikt tijdens de wereldwijde tv-uitzendingen van het EK en WK-voetbal.

Daarna volgt een rondleiding bij volkssterrrenwacht Urania in Hove. Je krijgt er een film te zien over de planeten en een mini-expo over meteorietstenen. Als afsluiter is er een bezoek aan de waarnemingstoren gepland. Bij helder weer kan je door de computergestuurde 40 cm krachtige sterrenkijker kijken.

Interesse? Stuur dan snel een mail naar info@urania.be, met vermelding van je naam en het aantal deelnemende personen. Het aantal inschrijvingen is beperkt.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio