Zomerfeest op Sint-Jansfeesten

Zomerfeest op Sint-Jansfeesten

Foto: wommelgem.be

Wommelgem - Elk jaar brengt de Sint-Jansfeesten heel wat volk op de been. Dit zomerfeest aan de Sint-Janskapel op de Uilenbaan is voor vele inwoners een jaarlijks terugkerende traditie. Dit jaar zijn de feesten op zaterdag 23 en zondag 24 juni. Op het feest hebben heel wat verenigingen een standplaats.

Met tal van eet- en drankkraampjes heb je een leuk Breugheliaanse kermis. Daarnaast is er heel wat animatie voorzien en de nodige kinderanimatie met springkastelen en een kinderdisco.

Op zaterdag 23 juni openen de verenigingen om 16 uur het Sint-jansfeest. Om 19 uur is er een kinderdisco door dj Egon Thomas met aansluitend een midzomernachtbal en het ontsteken van het Sint-Jansvuur door de Wommelgemse burgemeester.

Op zondag start er om 12 uur een Sint-janshoogmis in de kapel waarna er animatie voorzien is door  Oostenrijkse dansen met 'Die Auerhahn Tänzer', zuiderse klanken met de Tijuana band, vendelzwaaiers, demo van Koninklijke Wommelgemse Turners en van Dancenergy, volksmuziek met de Schranser Muzikanten.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio