CD&V Borsbeek met jonge ploeg naar de verkiezingen

CD&V Borsbeek met jonge ploeg naar de verkiezingen

Foto: CD&V Borsbeek

Borsbeek - Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2006 heeft CD&V Borsbeek resoluut gekozen voor verjonging. In de loop van de legislatuur heeft eerst Vic Peetermans zijn mandaat als schepen van sport, cultuur, recreatie en feestelijkheden overgedragen aan Ann Coemans. Een jaar later heeft ook Jenny Van Dijck-Hendrickx als schepen van sociale zaken, personeel, gelijke kansenbeleid, burgerlijke stand en ontwikkelingssamenwerking de fakkel doorgegeven aan Wendy Somers.

'CD&V Borsbeek kijkt met trots terug op de jarenlange tomeloze inzet van Vic Peetermans en Jenny Van Dijck-Hendrickx voor de gemeente. Ook het werk van haar twee jonge vrouwelijke schepenen in de laatste vier jaar verdient alle lof.'  zegt Ann Coemans, schepen van sport, cultuur, feestelijkheden en recreatie.

'Als lijstduwer zal Jenny Van Dijck-Hendrickx haar sterke schouders onder de campagne zetten. Die taak zal ze vervullen samen met Vic Peetermans, die de lijst ook van onderuit zal steunen. Voor de kop van de lijst kiest CD&V Borsbeek voor continuïteit en vernieuwing. Huidig burgemeester Leo Vlaeymans zal de lijst trekken. Met al zijn ervaring en inzicht is hij de aangewezen persoon om ook de eerstvolgende jaren Borsbeek te leiden en enkele grote uitdagingen van de gemeente mee aan te gaan. De tweede plaats zal bekleed worden door Ann Coemans. Als de kiezer zijn vertrouwen stelt in CD&V Borsbeek, zal zij klaarstaan om Leo Vlaeymans in de loop van de legislatuur op te volgen en de eerste vrouwelijke burgemeester van de gemeente te worden.' zegt CD&V Borsbeek in een persbericht.

'CD&V Borsbeek gaat met deze twee duo's, Leo Vlaeymans en Ann Coemans bovenaan en Vic Peetermans en Jenny Van Dijck-Hendrickx onderaan de lijst, en een hele enthousiaste ploeg vol overtuiging op weg naar 14 oktober 2012. In een politiek landschap met veel pas opgerichte en lokale partijen is CD&V Borsbeek de enige partij die zowel zekerheid als vernieuwing biedt.' delen ze nog mee.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio