CPEX in Vrieselhof

CPEX in Vrieselhof

Foto: Tom De Noël

Ranst - Aanstaande vrijdag, 6 juli 2012, viert de gemeente Ranst en hun deelgemeenten 'Vlaanderen Feest!. Vanaf 20 uur kan je aan het grasplein vlak voor het kasteel Vrieselhof in Oelegem niet alleen genieten van het prachtige decor, maar ook van optredens. De inkom is gratis.

De Clement Peerens Explosition sluit de avond alvast af. Als voorprogramm kan je Yune aan het werk zien en horen. Yune is een muzikaal trio met zangeres Ilse Melis uit Broechem in een niet alledaagse bezetting. Hun versie van Farewell to the Fairground, een cover van The White Lies, werd ondertussen meer dan 23.000 keer bekeken op Youtube.

Als 2de act komen de Foorapen uit Emblem. Deze jonge snaken verrassen ons met eigenwijze coverversies van enkele klassiekers zoals ‘Bob de bouwer’ … Ooit gestart als gelegenheidsband op een rijkelijk van jenever voorziene kerstboomverbranding, brengen zij covers die er vlotjes langs de oren ingaan en er eens zo hard langs de stembanden en benen terug uitkomen. De gepaste opwarmer voor de hoofdact.

Meer informatie op www.ranst.be.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio