De Frietbakker bedankt klanten bij éénjarig bestaan

De Frietbakker bedankt klanten bij éénjarig bestaan

De Frietbakker bestaat 1 jaar! Foto: Tom De Noël

BROECHEM - Een jaar geleden opende Kurt Bogaerts samen met zijn vrouw Inge Mortiers 'De Frietbakker' in de Lostraat in Broechem. Heel dit weekend vieren ze dit door vooral hun klanten te bedanken met een hapje en een drankje.

Een jaar geleden nam 'Den Bakker' Kurt en zijn vrouw het frituur over van Jos en Annemie. Kurt was hiervoor bakker en zijn vrouw Inge verkoopster. 'We willen vooral na dit jaar onze klanten extra hard bedanken, zonder hen hebben we geen inkomsten.' zegt Inge.

'Voor we hieraan begonnen zijn we enkele keren komen kijken bij de vorige uitbater hoe hij alles deed. Het openingsweekend zelf zijn ze ook nog komen helpen. Ondertussen hebben we onze structuur gevonden. Onze dochter helpt in het weekend om de bestellingen op te nemen en beheert de kassa.' vertelt Kurt. 'We kunnen haar vertrouwen en ze doet het vooral heel graag en dat is het belangrijkste.'

'Geen seconde getwijfeld'
Toen Kurt en Inge de zaak te koop zagen staan hebben ze geen minuut getwijfeld. En spijt hebben ze na dit jaar zeker niet. 'De bedoeling was om een frisse wind te blazen in de zaak, wat volgens ons ook gelukt is. De klanten komen hier heel graag en iedereen kent wel iemand tijdens het wachten.' vertelt Inge.

Bijnaam 'Den Bakker'
'Toen we een nieuwe naam bedachten moest ik niet ver zoeken, op het voetbal in Broechem noemden ze me altijd "den bakker". De naam frietbakker was dus snel gekozen.' zegt Kurt.

Nog tot zondagavond 29 juli kan je tijdens het aanschuiven genieten van een glaasje Belgian Bubbels en een hapje. 'Binnenkort doen we trouwens een actie, bij aankoop van 50 euro krijg je een flesje Belgian Bubbels erbij.' verklapt Kurt ons nog.

De Frietbakker is open op woensdag en donderdag van 11.30 tot 22 uur. Op vrijdag en zaterdag van 11.30 tot 24 uur en op zondag tussen 16 en 22 uur.
Van 20 augustus tot 12 september gaat het frituur eventjes toe voor jaarlijks verlof.

 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio