Journey 2: The Mysterious Island

Journey 2: The Mysterious Island

Foto: warner

Had je een dagje buiten spelen met de kinderen gepland, maar valt alles - zoals wel vaker in ons landje - in het water? Zet dan gerust 'Journey 2: The Mysterious Island' voor hen op. Ze zullen zeker even stil zijn en wie weet tovert de avonturenfilm wel af en toe ook een glimlach op uw gezicht.

In het vervolg op Journey to the Center of the Earth gaat Sean (Josh Hutcherson) samen met zijn stiefvader (Dwayne Johnson) op zoek naar het 'mysterieuze eiland' waarover schrijver Jules Verne het had in zijn gelijknamige boek.

Zonder echt spectaculair te worden, ziet Journey 2 er best knap uit. Het mysterieuze eiland mag er wezen, miniolifantjes en reusachtige bijen incluis. Ook aan de 3D-versie (die bij de blu-ray zit) is aandacht besteed. Logisch ook, want dit avontuur is duidelijk bedoeld voor kinderen. En wat is er cooler dan een 3D-achtervolging met een gigantische hagedis?

De komische noot moet komen van de gekke piloot (Luis Guzmán) én van Dwayne Johnson. Die eerste doet dat geweldig – we vermoeden dat hij écht gek is – maar Johnson zien we toch liever schedels inslaan in een keiharde actiefilm. Want in de jungle bessen afschieten met je borstspieren? En dat voor een kolos die ook wel door het leven gaat als The Rock…

Journey 2: The Mysterious Island doet wat het moet doen (kinderen meeslepen in een mooi avontuur) maar van ons mocht het toch allemaal net iets méér zijn. Onze kinderen een beetje uitdagen, daar is toch niets mis mee?

De extra's bij de blu-ray zijn dan weer top. Naast de 3D-versie heb je ook nog de verwijderde scènes, de onvermijdelijke bloopers én – en dit is het leuke deel – een interactieve map waarop je kan ontdekken of jij zou kunnen overleven op het 'mysterieuze eiland'. (mtm)

film:

extra's:

gezien op 3D-blu-ray / ook op dvd en gewone blu-ray / Warner

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees