Geen crisis voor Sinterklaas bij 'Sint aan Huis'

Geen crisis voor Sinterklaas bij 'Sint aan Huis'

Foto: JIPPAnimatie vzw

Ranst - Verschillende kranten berichten dat de Sinterklaas niet meer populair zou zijn. In Nederland wordt de intrede van Sinterklaas op sommige plaatsen gewoon afgeschaft. Verschillende bedrijven besparen ook dit jaar op hun uitgaven op een Sinterklaasbezoekje. 'Bij ons hebben we hier helemaal geen last van, integendeel.' zegt Lien Melotte van Sint aan huis.

'Wij sturen eind augustus naar al onze klanten van vorig jaar een mail dat ze kunnen reserveren voor een huisbezoek van de Sint. Op drie weken tijd waren volledig volgeboekt voor de periode tussen 17 november en 6 december.' vertelt Lien.

'Zelfs tot op vandaag krijgen we nog steeds telefoontjes en mailtjes van mensen die nog druk op zoek zijn naar een bezoekje, zelfs voor na 6 december.'

Wel meer Sint-delen
Het is wel degelijk opvallen dat meer en meer gezinnen samenleggen en met verschillende kinderen thuis vol spanning zitten te wachten op Sinterklaas.

Wil je er volgend jaar tijdig bijzijn dan kan je alle informatie al vinden op www.sintaanhuis.be. 'Sint aan huis' is een initiatief van JIPPAnimatie vzw.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio