Hannibal Vakanties krijgt tandem van JIPPAnimatie

Hannibal Vakanties krijgt tandem van JIPPAnimatie

Leen en Nele van Hannibal Vakanties en Tom van JIPPAnimatie vzw. Foto: JIPPAnimatie vzw

RANST / BERCHEM - JIPPAnimatie vzw uit Broechem schenkt elk jaar een gedeelte van hun opbrengst aan een goed doel. 'Ook dit jaar kwamen er heel wat mails binnen van organisaties.' zegt voorzitster Lien Melotte. Dit jaar koos de vzw voor Hannibal Vakanties uit Berchem.

'Alle inzendingen werden één voor één besproken. Daarna bekeken we waar we het snelst een organisatie konden steunen met een effectieve steun van materiaal of project.’ zegt Lien.

'Hannibal is een initiatief van JKVG vzw en organiseert vakanties voor jongeren met en zonder beperking uit heel Vlaanderen. Twee vrijwilligers van de organisatie JIPPAnimatie gingen deze zomer mee op fietskamp met Hannibal.' zegt Leen Vannut van Hannibal. 'Zij merkten dat één van de jongeren met een beperking nood had aan een goede tandem om het fietskamp tot een goed einde te brengen. Jammer genoeg was er tijdens een vorig kamp de tandem van Hannibal gestolen.' zegt Leen.

'Wij zijn ervan overtuigd dat met deze steun de organisatie meerdere jaren kan genieten van de tandem en dat we hiermee heel wat jongeren deze zomer blij kunnen maken.' zegt Lien.

Schenk een vakantiedag
Hannibal Vakanties kan nog steeds uw steun gebruiken door bijvoorbeeld een vakantiedag te schenken aan jongeren met een handicap die in armoede leven. Meer informatie hierover kan je hier terugvinden. 'Uiteraard zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers die mee wensen te gaan als begeleider of kok.' deelt Leen nog mee.

www.hannibalvakanties.be - www.jippa.be

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio