Ludo Geluykens stelt nieuw boek voor

Ludo Geluykens stelt nieuw boek voor

Foto: Ludo Geluykens

Ranst - Na “Moord op de scheidsrechter”, een verhaal dat zich situeerde rond het voetbal en de bankwereld, "Adellijke intriges" waarin de ‘betere kringen’ van Lier en omgeving de hoofdrol opeisen en "Een drug te ver" waar de drugswereld alle aandacht naar zich toetrekt, is het nu de ontvoering van een kind dat alle aandacht opeist. 'Losgeld voor een kind' heet het nieuwe boek van schrijver Ludo Geluykens.

De schrijver stel het boek voor op 13 maart om 19 uur in de bibliotheek van Ranst. Je kan het boek die avond ook aankopen voor 19,90 euro. Meer informatie op www.ludogeluykens.be.

Korte inhoud:
Na afloop van de lessen in het Sint-Gummaruscollege in Lier was Lotte Claesens, zoals meestal op donderdag, samen met haar beste vriendin An Goris naar An thuis gefietst.

Nadat ze elkaar de nodige geheimen hadden verteld en naar de nieuwste hits van hun favoriete groepen hadden geluisterd, was Lotte naar huis vertrokken. Daar is ze echter nooit aangekomen. Haar moeder, Veerle Desmet, is in shock en neemt contact op met de vader van Lotte. Het meisje is een buitenechtelijk kind van Raymond Ongena, de General Manager van Meubelen Ongena in Mechelen. Hij krijgt telefoon van de ontvoerders, die vijfhonderdduizend euro losgeld eisen. Het blijkt nog maar het begin te zijn van een aangrijpend en spannend verhaal.

Politiecommissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul De Winter, de Lierse speurders,

gaan samen met Child Focus op zoek naar het ontvoerde kind. Ze belanden met hun onderzoek in Lier, Vremde, Antwerpen, Duffel en Westvleteren.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio