Jeugdopleiding van KFC Ranst behaalt één ster

Jeugdopleiding van KFC Ranst behaalt één ster

Foto: KFC RANST

Ranst - Na eerdere audits, georganiseerd door de Belgische Voetbalbond in, werd de Jeugdopleiding van KFC Ranst tijdens het seizoen 2012-2013 voor de derde maal doorgelicht. 'Voor de derde maal op rij behaalden wij weerom één ster. Dit resultaat is werkelijk schitterend voor een regionale voetbalclub, en bewijst des te meer dat onze jeugdwerking in de lift zit,' zegt een fiere voorzitter Patrick Ceulers.

'Een kwaliteitsvolle jeugdopleiding waar alle jongens en meisjes vanaf 5 jaar welkom zijn, spelertjes die spelen op hun niveau, en gedreven en gemotiveerde trainers zorgen er sinds 10 jaar voor dat het niveau van onze jeugdopleiding jaar na jaar omhoog gaat. Het uiteindelijke resultaat is dat meer en meer jongeren uit de eigen jeugdopleiding in ons eerste elftal spelen,' vertelt de voorzitter.

'Naast de sportactiviteiten organiseren we ook een Halloweentocht en een Voetbalkermis. Dit zijn evenementen waar het gehele gezin, maar eveneens vriendjes, vriendinnetjes, schoolkameraadjes en mensen die niets met de club te maken hebben meer dan welkom zijn.'

 

www.kfcranst.be

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio