David en Camiel klaar voor grootse polonaisenacht

David en Camiel klaar voor grootse polonaisenacht

Foto: Tijl Geyssens

Liedekerke - Drukke dagen voor David Gheysels, zaakvoerder van Dream Entertainment. Samen met zijn vader Camiel organiseert hij de vijfde Nacht van de Polonaise.

De naam David Gheysels doet in Liedekerke en omstreken een belletje rinkelen. Naast zaakvoerder te zijn van White Dream, een organisatie die zich bezighoudt met het verzorgen van personenvervoer in alle vormen, is hij ook de bezieler achter Dream Entertainment, een boekings- en evenementenbureau. Met Dream Entertainment en samen met zijn vader Camiel organiseert hij op zaterdag 7 maart de vijfde jubileumeditie van de Nacht van de Polonaise, die door het massale succes van de afgelopen edities, de Liedekerkse thuishaven verlaat en doorgaat in de Affligemse Bellekouter.

David Gheysels is een Liedekerkenaar in hart en ziel. Zijn jeugd bracht hij door op 'Muilen' en sinds enkele jaren is hij woonachtig in de Opperstraat, samen met zijn ouders. Het leven lacht David en zijn familie momenteel toe, maar dit is in het verleden niet steeds het geval geweest. David overwon paar jaar terug de vreselijke ziekte van kanker, en momenteel revalideert ook zijn moeder van deze ziekte. Beiden stellen het vandaag goed. 'Met deze jubileumeditie schenken we met veel plezier een deel van de opbrengst aan Kom Op Tegen Kanker.'

David wil dan ook 100% gaan om er een spetterend spektakel voor te maken. Hij is constant bezig met het evenementenbureau. Tijd voor de liefde is er momenteel niet. Samen met zijn familiale entourage en een grote groep vrijwilligers hoopt hij straks Affligem onder te dompelen in een grote polonaise. Op enkele dagen voor het schlagerfestival afgetrapt wordt, lijken de voorbereidingen goed te verlopen. Reeds meer dan 1.500 kaarten gingen de deur uit. 'We trachten de mensen een fantastische avond te bezorgen, even alle zorgen en stress van ze af te kunnen schudden', aldus David. Dit kan niet zonder de steun van zijn entourage, in het bijzonder van vader Camiel, die binnenkort ook fulltime collega wordt van zijn zoon David, gezien hij straks op pensioen gaat bij de stad Brussel en dan ook de zaak van David verder helpt uit te bouwen.

De Nacht van de Polonaise vindt op 7 maart 2015 plaats in Bellekouter te Affligem. Onder andere de Romeo's, Christoff, Lindsay, Willy Sommers, Yves Seghers, Paul Severs en vele anderen zullen de ambiancemakers bij uitstek zijn. Meer informatie kan je vinden via www.nachtvandepolonaise.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio