Tristar stelt muziekclip "Men" voor in café "Ex Eaquo"

Liedekerke - Afgelopen zaterdag was er heel wat volk komen opdagen in café Ex Eaquo voor de voorstelling van de muziekclip "Men", uitgebracht door Tristar, een duoband bestaande uit gitarist Benny Bulté uit Liedekerke en zangeres Marleen De Smedt uit Asse. Dankzij winst in de halve finale van de internationale muziekwedstrijd "Zicmeup" én vervolgens een schitterende achtste plaats in de finale had Tristar de mogelijkheid gekregen om deze clip te releasen.

"ZicMeUp" is een internetwedstrijd voor groepen, componisten, jonge talenten (niet meerderjarigen) en uitvoerders. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Frankrijk, Zwitserland, Quebec, Luxenburg en België. Tristar behaalde een schitterende achtste plaats uit meer dan 22000 inschrijvingen.

Naast een fotoshoot ter waarde van 5000 euro en een jaar lang begeleiding van professionele muziekkenners behoorde ook de opname van een muziekclip tot het prijzenpakket. De clip "Men" werd gedraaid op locatie “Memphis coffee shop” in Rijsel en in de studios van Wéo tv, een televisiestation uit Frankrijk, regio “Nord Pas de Calais”. Er waren heel wat mensen opgedaagd voor de voorstelling van de clip afgelopen zaterdag in café Ex Eaquo. 

Tristar speelt deze week live op TV-OOST op donderdag 29 sept om 16u. De clip zal er ook gedraaid worden. Er is ook interesse van Oranje.tv en Ment.tv om de clip binnenkort in hun schema op te nemen.

Tristar kan je in Liedekerke live gaan bekijken op 15 oktober in “de Nieuwe Zaal” en op 22 oktober tijdens de kroegentocht in café "De Waeg".

Hieronder kan je alvast de clip "Men" van Tristar bewonderen:

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio