Gezellige braderiesfeer kleurt Stationsstraat

Liedekerke - In Liedekerke was het afgelopen weekend op de koppen lopen in de Stationsstraat tijdens de traditionele braderiefeesten. Vooral op zondagnamiddag waren de weergoden het Comista-team - Comité Middenstand Stationsstraat - goedgezind.

Er heerste een heel gezellige sfeer in de Stationsstraat afgelopen weekend. Overal zetten de handelaars hun beste waren buiten, en speelden met diverse kortingen, zodat de bezoekers aan de braderie met koopjes naar huis konden gaan.

Toch moet de braderie het vooral hebben van de sfeer en de ambiance die kleur geeft aan dit jaarlijkse evenement. Overal waren kleine podia opgetrokken waar men kon genieten van diverse muziekstijlen. Ook het straattheater gaf net dat tikkeltje meer: steltenlopers, kleurrijke muzikanten, bellenblazers,... kwamen allemaal mee hun steentje bijdragen tot een geslaagde editie.

Het hoogtepunt van deze braderiefeesten was weggelegd voor twee topartiesten van het Vlaamse lied.  Laura Lynn en Paul Severs gaven het beste van zichzelf en namen het aanwezige publiek mee in hun muzikaal oeuvre.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio