Wijnwinkel Oinos kent feestelijke opening

Wijnwinkel Oinos kent feestelijke opening

Foto: Tijl Geyssens

Liedekerke - In de Warandestraat te Liedekerke werd zaterdag een nieuwe handelszaak geopend. Eigenaars Geert De Mulder en Erika Jacobs zijn fier om iedereen te verwelkomen in hun wijnwinkel 'Oinos'.

Geert De Mulder en Erica Jacobs zijn klaar voor een nieuw begin. Nadat ze al enkele jaren in Pamel een opslagruimte hadden voor wijn, waar ze vooral inspeelden op de groothandel en restaurants, droomden ze toch van een eigen winkel. 'Met Oinos komt een droom tot uiting', aldus Geert, 'en kunnen we ook meer inspelen op de behoeften voor de gewone particulier.

Oinos biedt vooral een waaier van Franse en Italiaanse wijnen, goed voor 80% van het gamma, en die ook zelf geïmporteerd worden. Voorts zijn er ook wijnen te proeven uit Spanje, Chili, Portugal, enz.

Wanneer je als klant binnenstapt in de winkel, merk je al gauw dat er ook een extra cachet aan de winkel is gegeven. 'We willen geen winkel uitbaten zoals dertien in een dozijn', aldus Geert. Daarom spelen we ook in op kunst, en hebben we nauw samengewerkt met de Liedekerkse kunstenaar Jan Clement.

De opendeurdagen van Oinos lopen nog gedurende het ganse Pinksterweekend. Meer informatie is te bekomen via info@oinos.be of telefonisch op het nummer 0475/30.80.95

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio