Kasseifretters houden fandag Tom Boonen

Kasseifretters houden fandag Tom Boonen

Foto: belga

Balen - Het Parochiecentrum van Balen is zondag de locatie van de Tom Boonen-fandag. Op het programma staan onder meer een fietstrit en een handtekeningensessie met Tom Boonen.

Supportersclub De Kasseifretters is klaar voor de fandag van Tom Boonen, die zondag plaatsvindt aan het Parochiecentrum van Balen. Om 13 uur start een fietsrit van ongeveer 55 km met Tom Boonen. Wie mee wil fietsen, kan zich vanaf 12 uur aan de supportersbus inschrijven.

De fietsrit verloopt de eerste 5 kilometer aan een rustiger tempo, zodat de hele familie kan deelnemen. Nadien gaat het enkele versnellingen hoger. Niet alleen Tom Boonen zelf rijdt normaal gezien mee, maar ook zijn ploegmaat Maarten Wijnants en veldrijder Rob Peeters. De opbrengst van de fietsrit gaat naar een goed doel.

Naast de fietsrit is er nog heel wat te beleven. Zo kunnen kinderen zich uitleven op springkastelen en een trampoline of  zich laten schminken. De coverband Cross Over zorgt voor live muziek. Vanaf 16 uur is er ook een barbecue. Vooraf inschrijven bij de Kasseifretters is wel verplicht. Later op de avond vindt nog een handtekeningsessie plaats met Tom Boonen.

Voor meer informatie en inschrijvingen kan je terecht op de website van de Kasseifretters.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio