Bert Leysenkring brengt 'GE TIC T' op de planken

Bert Leysenkring brengt 'GE TIC T' op de planken

Foto: Bert Leysenkring

Balen - De Balense toneelvereniging Bert Leysenkring speelt deze maand het stuk GE TIC T. Het is een doldwaze komedie over patiënten van een psychiater die zelf een groepstherapie organiseren.

De nieuwe productie van Bert Leysenkring is de doldwaze komedie GE TIC T in regie van beroepsacteur Maarten Bosmans. Op de planken staan Guido Henderickx, Lea Witvrouwen, Lien Gielen, Koen Van Hout, Sylvie Eyckmans, Nathalie Vanhoof en Raf Jansen.

GE TIC T vertelt het verhaal van Dokter Stern en zijn patiënten. Dokter Stern is de beroemdste en de beste psychiater ter wereld om mensen te helpen bij het controleren en overwinnen van hun tics. In zijn wachtkamer komen Fred, met zijn syndroom Gilles de la Tourette, Alfons met zijn cijfermanie, Blanche met haar smetvrees, Maria die altijd twijfelt of ze thuis alles goed heeft afgesloten en meer dan eens beroep doet op de steun van God, Stijn die nooit over lijnen durft stappen en Lili die alles, maar dan ook alles, twee keer zegt, samen voor een langverwachte consultatie. Wanneer dokter Stern blijkt opgehouden te zijn op de luchthaven, besluiten de patiënten om zelf een groepstherapie te organiseren, met alle hilarische gevolgen vandien.

De voorstelling vinden plaats in De Kruierie op 15, 17, 18, 24 en 25 februari, telkens om 20 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bertleysenkring.be .

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio