Beats, rock en ambiance op Scheps Kermis

Beats, rock en ambiance op Scheps Kermis

Diablo Blvd brak vorig jaar de tent van Scheps Kermis (bijna letterlijk) af. Een uitdaging voor de artiesten dit jaar. Foto: Tommy Maes

Balen - Het Balense gehucht Scheps staat dit weekend weer in het teken van Scheps Kermis. De komende dagen kan je er gratis concerten bijwonen. Vrijdag wordt afgetrapt met een dance-fuif, zaterdag is het de beurt aan de rockliefhebbers. Ook zondag en dinsdag staan garant voor veel sfeer en gezelligheid.

Scheps Kermis is al meer dan dertig jaar een vaste waarde op de zomerse evenementenkalender in Balen en omstreken. In de feesttenten kan je terecht voor gratis concerten. Daarbij komen zowel stevige rock, Vlaamse hits en ambiancekrakers aan bod. Zo hebben illustere namen als The Scabs, De Kreuners, The Scene, Noordkaap, De Heideroosjes, Will Tura, K3 en Milk Inc. al ooit in Scheps gespeeld. Vorig jaar brak Diablo Blvd (met Alex Agnew) nog (bijna letterlijk) de tent af.

Ook dit jaar staat er heel wat op het programma. Op vrijdag wordt de aftrap gegeven met de fuif Dance 4 Free. Dj's Bounce & Lennert, The Excitors, Deep Origin, Laurent Wery, F.R.A.N.K, Wout en Bjorn Verhoeven staan in voor de stevige beats. Toegang is gratis en er is ook een gratis busdienst.

Zaterdag is traditioneel de hoogdag voor liefhebbers van stevige gitaren. Ook dit jaar is dat het geval. Op het programma staan Travelling Somewhere Else, Flatcat en de Mojo Filters. Een dag later kan het hele gezin in de namiddag genieten van de Double XL Countryband. Zondagavond spelen Willy Sommers en The Fools.

Maandag om 14 uur staat er een kindernamiddag op het programma met Magic Danny. 's Avonds is er zowel een kienavond als een zettersprijskamp. Scheps Kermis wordt dinsdag feestelijk afgesloten met een fietsenrally in de namiddag en optredens van Iris, Sam Gooris en de Soulbrothers 's avonds.

Meer info:
Scheps Kermis
van vrijdag 6 tot en met dinsdag 10 juli
Feesttenten Scheps, Balen
Toegang is altijd gratis
www.schepskermis.be

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio