Verkeersraad organiseert rijvaardigheidscursus

Balen - De Verkeersraad van Balen organiseert zaterdag 22 en zondag 23 september enkele rijvaardigheidscursussen op de parking van Nyrstar in Wezel. Deelnemers leren er verkeerssituaties correct inschatten. Ook zijn er slipoefeningen.

Wie zijn rijvaardigheid en kennis van het verkeer wil opfrissen of verbeteren, kan dat op zaterdag 22 en zondag 23 september doen op de parking van Nyrstar in Balen-Wezel. Daar vinden rijvaardigheidscursussen plaats. Op een halve dag tijd leer je verkeerssituaties correct inschatten en de kracht van je voertuig beter beheersen. De cursus bevat onder meer slipoefeningen.

Met de cursus richt de Balense Verkeersraad zich vooral op jonge Balense chauffers die leerrijke en praktische ervaring kunnen opdoen. Maar de cursus kan ook nuttig zijn voor andere bestuurders. Het lesgeld van de cursus bedraagt normaal gezien 170 euro, maar door een tussenkomst van de Verkeersraad bedraagt de inschrijving maar 50 euro.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar als je inschrijft vóór 15 september door te mailen naar duurzaamheid@balen.be. Geef je voorkeurdag(deel) door.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio