Superior Taste Award bekroont Ommegang-bier met drie sterrren

Ommegang-bier van brouwerij Haacht nu permanent verkrijgbaar

Ommegang-bier van brouwerij Haacht nu permanent verkrijgbaar

Foto: Brouwerij Haacht

Haacht - De Ommegang, de nieuwste telg uit de range Keizer Karel-bieren van Brouwerij Haacht werd tijdens de jaarlijkse Superior Taste Awards bekroond met drie sterren. Wat begon als een speciaal gebrouwen feestbier voor de editie 2011 van de Ommegang van Brussel wordt nu een vaste waarde in het assortiment van Brouwerij Haacht.

De Superior Taste Award is een unieke internationale erkenning gebaseerd op blinde testen die uitgevoerd worden door meer dan honderdtwintig gerenommeerde chefs en sommeliers. Enkel producten die een score behaalden van 90% of meer worden bekroond met drie sterren.

Succesverhaal

Door het grote succes van het bier kan je de Ommegang sinds april van dit jaar terugvinden op de kaart van meer dan vijfduizend Belgische, Franse en Nederlandse horecazaken.

Ook Colruyt sprong mee op de kar en nam de Ommegang sinds mei permanent en exclusief op in zijn bierassortiment. Tevens bieden honderden drankhandelaars verspreid over het ganse land de Ommegang aan in hun assortiment.

Het Ommegang-bier is niet het eerste bier van Brouwerij Haacht dat bekroond wordt tijdens de Superior Taste Awards. Eerder behaalde ook de Prior Tongerlo al drie sterren.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio