Woont de schoonste boerin van Vlaanderen in Haacht

Woont de schoonste boerin van Vlaanderen in Haacht

Sanne Winnepenninckx Foto: schoonste boerin van Vlaanderen

Haacht - Het boerenleven staat deze dagen weer volop in de kijker. Wekelijks lokt het programma 'Boer zoekt vrouw' heel wat kijkers terwijl de Vlaamse landbouwsector dan weer op zoek gaat naar 'De Schoonste Boerin van Vlaanderen'. Met een beetje geluk woont die vanaf begin volgend jaar misschien wel in Haacht want Sanne Winnepenninckx uit Haacht is één van de negen finalisten die mee mag strijden voor de titel.

Met haar eenentwintig lentes is Sanne de jongste finalist. Ze groeide op in Keerbergen waar haar ouders een landbouwbedrijf runnen met witloof, asperges en courgettes. 

Sanne werkt momenteel in de A.S. Adventure in Sint-Joris-Winge maar na de werkuren kan je haar terugvinden tussen de koeien op een boerderij in Haacht want drie jaar geleden kwam ze via haar vriend Franky op het veebedrijf van zijn ouders terecht.

Stallen uitmesten, meehelpen op het veld of 's nachts opstaan als er een koe moet kalveren, de jonge boerin vindt het allemaal prima. Op 12 januari weten we wie zich een jaar lang de 'Schoonste Boerin van Vlaanderen' mag noemen. Sanne ziet het alvast helemaal zitten om de nieuwe ambassadrice van de Vlaamse landbouwsector te worden.
 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio