WIN 2 duotickets voor DAAU

WIN 2 duotickets voor DAAU

Foto: DAAU

Sint-Niklaas - Zaterdagavond staat DAAU op het podium van de Stadsschouwburg. Uw krant mag twee gratis duokaarten weggeven voor deze avond.

Die Anarchistische Abendunterhaltung (DAAU) verbaast de internationale muziekscene sinds 1992 met benijdenswaardig artistiek vernuft, een grenzeloze inventiviteit, een aanstekelijke dynamiek en onnavolgbare muziek. De band viert dit jaar haar 25-jarig jubileum met een nieuwe plaat ‘Hineininterpretierung’ en trok daarvoor ex-dEUS-gistarist Rudy Trouvé aan. Het nieuwe album is dan ook een bloemlezing uit veel geweldige muziek, gerijpt door jaren ervaring, persoonlijke groei en deskundigheid. Verwacht zeker de onbegrensde energie uit de beginjaren, maar ook het raffinement uit latere periodes. Kortom: klassieke instrumenten, improvisatie en de ongenaakbare attitude van een punkband.

Uw krant geeft u de kans om deze avond gratis bij te wonen. Stuur hiervoor een mail naar tim_van_landeghem@hotmail.com indien u in aanmerking wil komen voor één van de twee duotickets.

Wanneer: zaterdag 21 oktober om 20:30

Waar: Stadsschouwburg, Sint-Niklaas

Prijs: 16 euro in voorverkoop

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio