WIN 2 duotickets voor monoloog Bert Cosemans

WIN 2 duotickets voor monoloog Bert Cosemans

Foto: sn

Sint-Niklaas - Vrijdagavond staat Bert Coosemans op het podium van kunstencentrum De Vlasbloem in Nieuwkerken. Uw krant mag gratis twee duotickets weggeven.

Het Antwerpse theatergezelschap Tableau nr. 1 is regelmatig te gast in KC De Vlasbloem te Nieuwkerken. In februari zal enkel Bert Cosemans de honneurs waarnemen met de monoloog 'Ik en Robin Hood' van Shon Dale Jones.
Deze nieuwe voorstelling van Tableau nr.1 gaat over de langdurige relatie van Bert Cosemans met zijn favorite fictieve vriend Robin Hood. De vader van Bert was baas van zijn eigen deurenfabriek en geloofde in het individu en in ondernemerschap.  Zijn grootmoeder, Natalie, geloofde in de gemeenschap en lag vaak overhoop met haar zoon. De tienjarige Bert dacht 'Hoe zou Robin Hood hier over denken?' Dus...besloot hij om de plaatselijke Kredietbank te overvallen..... 

Een deel van de opbrengst van deze voorstelling gaat naar Street Child United, een organisatie die de kracht van sport gebruikt om het negatieve beeld dat de wereld van straatkinderen heeft te veranderen

Uw krant geeft u de kans om deze avond gratis bij te wonen. Stuur hiervoor een mail naar vervaet.ignace@gmail.com indien u in aanmerking wil komen voor één van de twee duotickets.

Kaarten bestellen kan via www.devlasbloem.be of via nummer 0471 83 22 13. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio