Bar Coco lanceert 'take-away' ijsbar

Bar Coco lanceert 'take-away' ijsbar

Foto: coco

Stekene - De zomerbars moeten door de coronacrisis hun deuren nog gesloten houden. Bar Coco in het centrum van Stekene start wel al met een 'take away' ijsbar.

Bar Coco mocht een streep trekken over de geplande opening in de paasvakantie. Initiatiefnemer Kris Buckinx liet evenwel de armen niet hangen. "We kregen de vraag van veel Stekenaars wanneer hun favoriete zomerbar terug open zou gaan. Door de coronacrisis kan dit natuurlijk niet. Toch wilden we het zomerse gevoel niet zomaar opgeven."

Bar Coco startte dan ook met take-away ijsjes "Er kan heel veilig aangeschoven worden en heel veilig terug buiten gegaan worden met het ijsje. Het is natuurlijk niet de bedoeling om het ter plaatse op te eten maar wel in je kot, al winkelend bij de lokale handelaars of op je fiets. Eenmaal de horeca terug open mag hebben we een nieuw concept maar de ijsjes zullen een blijvend deel van het concept worden. Er is namelijk nood aan een take-away ijsbar in Stekene."

Ook dit jaar staan De Feestarchitect in voor de uitbating. ‘We zijn in deze uitdagende tijden creatief bezig om ons personeel en bestaande engagementen toch na te komen", zegt Christ Schepens van De Feestarchitect.  "We werkten al het concept 'Deel en Eet' uit maar voor de zomerbar hebben we met het ambachtelijke ijsmerk Zwarte Koe een perfect zomers product in huis. Zo kunnen de Stekenaars alvast genieten van de zomer."

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio