Opvoeden van pubers blijft een moeilijkheid

Opvoeden van pubers blijft een moeilijkheid

Foto: Opvoedingswinkel

Aalst - Op dinsdag 25 november 2014 organiseert de Opvoedingswinkel de infoavond 'Opvoeden van pubers, moeilijk maar niet onmogelijk'. Het is voor veel ouders immers een zware opgave als hun kind in de fase van de puberteit is beland en zijn eigen identiteit nog verder gaat ontwikkelen.

Je ooit zo lieve zoon of dochter verandert langzaam in een wezen dat je soms het liefst achter behang wil plakken. Een hevig puberend kind test je grenzen uit, experimenteert er op los en bepaalt alles ‘zelf’. Probeer dan nog maar eens een weg te vinden om nader tot je puberkind te komen.

Tijdens deze thema-avond worden de belangrijkste oorzaken van de puber’strijd’ op een rijtje gezet en krijg je heel wat tips hoe je die vervelende en vermoeiende situaties op een juiste manier kan aanpakken.

De infoavond vindt plaats op dinsdag 25 november van 20 tot 22 uur in het Vrij Technisch Instituut aan de Sinte Annalaan 99 te Aalst. Voor de organisatie van deze sessie werkt de Opvoedingswinkel samen met Ilse Dewitte.
Een deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Inschrijven kan via een e-mail naar opvoedingswinkel@aalst.be of te bellen naar de Opvoedingswinkel op 053 72 35 95.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio