Kerstman met supertruck draagt boodschap van dankbaarheid uit

Foto: Sabrina Potestia

Aalst - Dinsdag hield de iconische kersttruck van Coca-Cola halt in Aalst, aan de kerstmarkt. De kersttruck is dé eyecatcher van de kerstcampagne van Coca-Cola die nog tot 31 december loopt en draait rond dankbaarheid.

Coca-Cola roept met hun kerstcampagne op om in plaats van veel cadeaus te geven, oprecht je dankbaarheid uit te drukken tegenover iemand die je lief is. En dat kun je bijvoorbeeld doen door je dankjewel-boodschap gigantisch groot te laten projecteren op hun kersttruck.
 
Nog tot zondag 31 december toert de Coca-Cola kerstruck door België. Hij houdt maar liefst 30 keer halt in ons land. Dinsdag 12 december was Aalst aan de beurt. Wie een bezoekje bracht aan de kersttruck kon er zijn of haar dankjewel-boodschap doorgeven en laten verschijnen op de zijkant van de truck, op een gigantisch led-scherm. Maar in de truck kon je natuurlijk ook de hand schudden van de kerstman én bovendien een gepersonaliseerd kerstcadeau ontwerpen.
 

“Wie er niet in slaagt om een kijkje te nemen in de Coca-Cola-kersttruck, kan op onze website zijn of haar dankjewel laten omtoveren tot een magisch kerstfilmpje", zegt Céline Van den Rijn, marketingdirecteur Coca-Cola België. "Op die manier geven we iedereen de kans om groots uit te pakken met zijn kerstboodschap én doen we het hele land stralen. Want door een dankjewel te delen, geef je anderen energie en verspreid je mee het positieve kerstgevoel.” 

Wie niet tot aan de truck raakte, kan online terecht op christmas.cocacola.be/nl.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio