Sociale Kruidenier ontvangt ‘Leeuwenwelpje’ van Jong N-VA

Sociale Kruidenier ontvangt ‘Leeuwenwelpje’ van Jong N-VA

Foto: *

Aalst - Het ‘Leeuwenwelpje’ is de prijs voor een verdienstelijke initiatief uit de streek die Jong N-VA kanton Aalst in de bloemetjes wil zetten. De Sociale Kruidenier volgt Volk In Nood op die de prijs vorig jaar in ontvangst mochten nemen. Aan het Leeuwenwelpje is een geldprijs van 250 euro verbonden.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de jongerenafdeling van de N-VA voor een verdienstelijke organisatie uit de streek.

“De laureaten van het ‘Leeuwenwelpje’ zijn zeer divers en actief op verschillende domeinen. We zoeken steeds naar maatschappijversterkende organisaties met een jonge toets. Na Steunpunt Welzijn vzw, Kroffel vzw en Volk In Nood is het nu de beurt aan de Sociale Kruidenier om het ‘Leeuwenwelpje’ te mogen ontvangen.” zegt een trotse jongerenvoorzitter Lauri De Wever. 

Gemeenteraadsleden David Coppens en Yasmine Deghels ondersteunen de keuze voor de Sociale Kruidenier en vullen aan: ‘De Sociale Kruidenier is niet zo maar een winkel. Het is een waardig alternatief voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Ze moeten niet langer aanschuiven voor de traditionele voedselbedeling, maar kunnen dankzij deze kruidenier op vrije basis kwalitatieve producten aan sterk verminderende prijzen verkrijgen. Dergelijke initiatieven verdienen onze steun."

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio