TechniGO! bezet alle podiumplaatsen bij interscholen make-upwedstrijd

TechniGO! bezet alle podiumplaatsen bij interscholen make-upwedstrijd

Model Anke Ten Hartog (links) en uitvoerster Tatiana Ranwez (rechts) kaapten de eerste plaats weg in de categorie ‘facepainting’ Foto: *

Aalst - Op de interscholen make-up wedstrijd in Lier kaapten de leerlingen van TechniGO! zowel een eerste, de tweede als de derde plaats weg in de categorieën ‘facepainting’ en fantasiemake-up. Een resultaat waar de leerlingen en hun leerkrachten heel fier op zijn.

“We zijn als afdeling en als school heel trots op de resultaten die onze leerlingen neergezet hebben", zegt Kristel Van de Walle, hoofd van de afdeling schoonheidsverzorging. "De leerkrachten proberen onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden en bij te sturen voor deze wedstrijd, maar uiteindelijk hebben de leerlingen zelf wel de vrijheid en de keuze om een eigen ontwerp te creëren. Al onze leerlingen die deelgenomen hebben verdienen dan ook een dikke pluim want het waren stuk voor stuk prachtcreaties.”

Ook de directeur van TechniGO! Bart Van Cauter is in zijn nopjes. “We nemen al 8 jaar deel aan verschillende make-up wedstrijden en elke keer zijn we al in de prijzen gevallen. Dit kan geen toeval meer zijn. De resultaten die wie al gedurende 8 jaar neerzetten zijn representatief voor het sterke en diverse team van leerkrachten waaruit de afdeling schoonheidsverzorging bestaat. Onze leerkrachten scholen zich voortdurend bij binnen hun vakgebied en dit vertaalt zich in hun lessen.”

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio