Uitbater gezocht voor Domein Dendergalm

Aalst - Domein Dendergalm in Gijzegem zoekt een nieuwe uitbater. Dendergalm ligt in een groene omgeving met tal van recreatiemogelijkheden, het gebouw heeft een cafetaria met terras, een polyvalente zaal en biedt ook een thuis aan het jeugdhuis. Stad Aalst zoekt een partner om de horeca en gemeenschapsfuncties in het gebouw aantrekkelijk te maken voor alle inwoners en bezoekers van Gijzegem.

Dendergalm heeft heel wat troeven. Het vernieuwde park en gemeenschapscentrum trekken een divers publiek aan. Er is een speeltuin, multi-sportterrein, petanque, mini-golf, wandelpaden, kortom voor elk wat wils. Het domein is gekend in Gijzegem, maar het heeft na de modernisering ook zeker toeristische troeven. 

Als kandidaat-concessionaris werk je een idee uit voor de cafetaria met terras en keuken, de polyvalente zaal, de vergaderzaal en het repetitielokaal. Je bepaalt het uitzicht van deze ruimtes, bepaalt de openingsuren, het menu en de sfeer en gezelligheid. Daarnaast bedenk je hoe je de omgeving kan betrekken in je idee en wie je doelgroep is.

Interesse?

Vraag alle info op en schrijf je in voor de infovergadering en een bezoek op 10 of 24 oktober in Dendergalm. Zo kom je te weten hoe je een aanvraag opstelt, wat de voorwaarden zijn en doe je nog wat inspiratie op. Stuur je idee vervolgens in voor 31 oktober via cultuur@aalst.be. 

De aanvang van de nieuwe concessie is 1 januari 2019, begin maart is de officiële opening van het gemeenschapscentrum voorzien.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio