Sint-Maarten op de Jaarmarkt

Aalst - Wie het afgelopen weekend het intrede van Sint-Maarten heeft gemist, krijgt een herkansing op zondag 11 november. Traditioneel brengt de Sint een bezoek aan de Jaarmarkt en net als vorig jaar gaat dat met wat spektakel aan de Watertoren gepaard.

Zondag 11 november is de ideale gelegenheid voor een gezellige uitstap tijdens de traditionele Sint-Maartensjaarmarkt. Natuurlijk is ook Sint-Maarten zelf van de partij.

Van 9 tot 15 uur kun je in de omgeving van de Watertoren en de Houtmarkt opnieuw koopjes doen bij een 250-tal marktkramers uit alle hoeken van het land. De jaarmarkt is aan zijn 66e editie toe en lokt jaarlijks een massa bezoekers. De kramen staan
opgesteld in de Pontstraat, Houtmarkt, Zonnestraat, Maanstraat, Sint-Kamielstraat, Watertorenstraat, Osbroekstraat, Scherreveldstraat, Sint-Janstraat en Felix de Hertstraat.

Zwarte Pieten dalen de toren af
Rond 10.30 uur wordt de Goede Sint verwacht aan de Watertoren. Op het podium deelt hij snoep en lekkers uit en natuurlijk zijn ook de Zwarte Pieten van de partij. De waaghalzen dalen net als vorig jaar met touwen de watertoren af, spektakel verzekerd.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio