ASZ brengt respect onder aandacht met live-uitzending

Aalst - Patiënten, bezoekers en personeel van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis hadden donderdag 8 november heel even hun eigen radiostation. Ook het thuisfront kon meegenieten want Radio Respect - met als baseline 'Don’t worry, be happy' - was tussen 10 en 15 uur ook te horen via het internet dankzij Stadsradio Goeiedag Aalst. Ook de patiënten kregen de mogelijkheid om op de kamer mee te luisteren.

Tijdens de Week van Respect is 8 november sinds enkele jaren ‘Dag van Respect’ in het ASZ. Een dag waarbij het ASZ even stilstaat hoe we respectvoller kunnen zijn naar elkaar. Dit jaar gooit het ASZ letterlijk en figuurlijk alle registers open. Samen met de medewerkers, patiënten en bezoekers hebben ze een radio-uitzending in elkaar gebokst, gevuld met leuke verzoeknummertjes en pakkende verhalen rond respect. Respect onder collega’s, respect voor de patiënten, respect voor iedereen.

Tot en met vrijdag 2 november kregen alle medewerkers, patiënten en bezoekers de mogelijkheid om een verzoeknummer aan te vragen voor een ASZ-medewerker, een patiënt of iemand heel speciaal die volgens hem alle respect verdient. Op basis van deze inzendingen werden ook enkele verhalen uitgekozen om iets dieper op in te gaan tijdens de uitzending.


 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio