Regus stelt zijn Aalsterse coworkingplekken gratis open voor studenten

Aalst - Coworking is al langer hip, maar ook ‘samen studeren’ wint aan populariteit. Om hierop in te spelen en om studenten tijdens de blok een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus zijn coworkingplekken gratis voor hen open. In Aalst kunnen studenten terecht in het Regus center te Erembodegem. Niet onbelangrijk: er is gratis koffie, water, thee én wifi.

Studenten kunnen vanaf nu maandag 10 december tot en met 31 januari gebruikmaken van de coworkingplekken van Regus om er in alle rust en op een professionele werkplek te blokken. Op vertoon van hun studentenkaart, kunnen ze er alle weekdagen tussen 8.30 uur en 18 uur terecht.
 
Het Regus business center in Erembodegem bevindt zich op de gelijkvloerse en de eerste verdieping van een modern gebouw op de Groeneweg 17, vlakbij de afrit van de E40.

"Een creatieve en originele werkplek stimuleert het brein. Met dit initiatief willen we dan ook studenten steunen tijdens de blok, door hen te laten studeren op één van onze werkpleklocaties. Anderzijds willen we deze ‘coworkers van morgen’ laten kennismaken met onze flexibele werkplekken,” aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus België.
 
Het aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend, incusief koffie, water, thee en wifi, alle bijkomende diensten worden er aangerekend.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio