VIDEO. John Woolley scoort meteen goed in eerste aflevering van The Voice Senior

VIDEO. John Woolley scoort meteen goed in eerste aflevering van The Voice Senior

Foto: VTM

Aalst - Vrijdagavond maakte niemand minder dan de Aalsterse muzikant John Woolley zijn opwachting in The Voice Senoir op VTM. Zijn deelname werd meteen goed gesmaakt door de juryleden en het publiek.

Vrijdagavond ging The Voice Senior van start. In de eerste aflevering konden we John Woolley uit Aalst aan het werk zien.

Woolley, een ware muzikale legende uit de Belgische rockgeschiedenis, wist met 'She's Looking Good' ook het merendeel van de juryleden te overtuigen. Dana Winner, Walter Grootaers en Natalie twijfelden niet en draaiden hun stoeltje maar graag om. Enkel Helmut Lotti kon hij niet overtuigen. Maar de keuze bleek voor John echter niet zo moeilijk, hij besloot voor het temperament van Natalia te gaan en zal voor het vervolg van het programma in haar team de strijd aangaan met de andere kandidaten.

John Woolley en zijn naasten waren alvast heel tevreden met het resultaat, van Aalst tot bij de rest van de familie in Crewe (Manchester) die supporterden voor de televisie, werd alvast het glas geheven op een eerste overwinning.

John Woolley & Just Born scoorde in de jaren '68 - 74 met onder andere 'Ruby Baby' een paar hits in binnen- en buitenland.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio