Asfalteringswerken in Keppestraat, Rooms-Hofstraat en Kaardeveldweg

Aalst - Op dinsdag 26 en woensdag 27 maart start de laatste fase van de riolerings- en wegeniswerken in de Keppestraat en Rooms-Hofstraat in Erembodegem. De toplaag in asfalt wordt dan aangelegd in de Keppestraat, Rooms-Hofstraat en Kaardeveldweg (brug over spoorweg). De omleidingsroute wijzigt hierdoor gedurende twee dagen.

Alle verkeer wordt omgeleid via de omleidingsroutes voor zwaar verkeer: verkeer van de Ninovesteenweg wordt omgeleid via rotonde Haring en Parklaan richting centrum Aalst én verder via Brusselsesteenweg, Brusselbaan en Hogeweg richting centrum Erembodegem. Het verkeer vanuit Erembodegem-centrum wordt omgeleid via de Brusselbaan, de Brusselsesteenweg en de Parklaan richting centrum Aalst. Voor voetgangers en fietsers blijft de doorgang mogelijk.

Fietsers kunnen ter hoogte van de werfzone met de fiets aan de hand via het voetpad.
Na de asfalteringswerken worden op donderdag 28 en vrijdag 29 nog een paar laatste aanpassingswerken uitgevoerd. Hierdoor is er nog geen doorgaand verkeer mogelijk en zullen de huidige omleidingen voor lokaal verkeer opnieuw gelden.

Op vrijdagavond 29 maart worden de Keppestraat en Rooms-Hofstraat opengesteld voor doorgaand verkeer. De werken zijn eind april volledig klaar.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio