Compagnie Gardavoe zoekt spelers

Compagnie Gardavoe zoekt spelers

Foto: Gardavoe

Aalst - Vorig jaar in september speelde Compagnie Gardavoe voor 4000 man hun eerste productie 'TEN OORLOG' in het Aalsterse stadspark. Voor volgend jaar hebben ze alweer een nieuw 'mega plan' in petto.

"AENEAS, Vergilius, held uit de Aeneis willen we in september 2020 laten schitteren in Aalst", zegt Filip Van de Winkel.
"Voor de realisatie van 'AENEAS, De wapens en de man" zoeken we nog naar een grote groep spelers. Er zijn kleine en grote rollen. Liefde voor het klassieke epische verhaal is uiteraard een must. Zin om mee te zoeken naar een hedendaagse invulling van de mythische personages ook. Ervaring in het theater is - zeker voor de grotere rollen - ieen grote plus. Verder is iedereen welkom."

"Op zondag 23 juni kunnen belangstellenden kennis maken met het verhaal, de voornaamste personages, de regisseur en de artistieke ploeg. In een interactieve workshop leren we elkaar kennen. Om te mogen meespelen is een deelname aan deze workshop noodzakelijk, want op basis daarvan maken we de rolverdeling. Wie op 23 juni echter niet aanwezig kan zijn, maar toch interesse heeft, dient ons dat ook te laten  weten via e-mail. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de voormiddag (10 tot 12.30 uur) of voor de namiddag (13.30 - 16 uur).

De voormiddagworkshop gaat door in Netwerk aan de Houtkaai 15 te Aalst. De namiddagworkshop in de grote zaal van CC De Werf, aan de Molenstraat 51.

Inschrijven is verplicht vóór 17 juni via e-mail naar info@compagniegardavoe.be Hierbij vermelden: naam, dagdeel waarop je aanwezig zult zijn, e-mailadres en telefoonnummer.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio