Maaltijdwinkel Bon'Ap breidt uit naar Aalst

Maaltijdwinkel Bon'Ap breidt uit naar Aalst

Foto: Bon'Ap

Aalst - Op woensdag 16 oktober opent Bon’Ap zijn 27ste maaltijdwinkel in Vlaanderen, zijn 15e al in Oost-Vlaanderen. De versspecialist strijkt neer in de Albrechtlaan waar vroeger Lidl en O’Cool gevestigd waren. Tijdens de openingsdagen van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 oktober kan de klant er genieten van promo’s en proeven van het ruime aanbod dat Bon’Ap te bieden heeft.

Zoektocht naar personeel
De opening van een nieuwe winkel creëert nieuwe jobs. Zo zoekt Bon’Ap Aalst nog extra traiteurmedewerkers en een assistent-gerant. Alle geïnteresseerden kunnen tijdens de openingsdagen een bezoekje brengen aan de Bon’Ap. Er is iedere dag een recruiter aanwezig die de jobinhoud toelicht.

Assortiment voor elk moment
Elke Bon’Ap heeft zijn gekende slagerijafdeling van Buurtslagers met dagvers vlees en charcuterie. De klant kan ook kiezen uit een uitgebreid traiteurassortiment alsook handige on-the-go maaltijden zoals maaltijdsalades en broodjes. Maar Bon’Ap innoveert en speelt in op de huidige foodtrends. Zo kan er in Aalst ook gesmuld worden van gourmetburgers, vers bereide wraps en koffiekoeken. De gerechten kun je ter plaatse opeten in de eetcorner of meenemen voor onderweg.


“Op naar de 20 Bon’Ap-filialen in Oost-Vlaanderen”, aldus een enthousiaste Geert Ally, bedrijfsleider van Meat&More, de groep achter Bon’Ap.

William Ally, manager Bon’Ap, vult verder aan: “We zijn er trots op dat Bon’Ap 100% geboren en getogen is in Oost-Vlaanderen. We willen dan ook onze stempel drukken op het Oost-Vlaamse landschap en gestaag verder bouwen aan ons lokaal verhaal.”

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio