Liesbet lanceert haar eigen duurzame breigoed label: Leselles knitwear

Aalst - Het Belgische label Leselles staat voor kwaliteit, tijdloze ontwerpen en duurzaamheid. De collectie bestaat uit wollen sjaals in verschillende breipatronen die steeds eenvoudig maar klassevol zijn. Ontwerpster Liesbet Allaer uit Aalst gebruikt uitsluitend kwalitatieve woloverschotten mohair die achterblijven bij Europese knitwear fabrikanten voor het vervaardigen van haar collectie. Het kleurenpalet is zeer uiteenlopend, van snoepkleurtjes tot aardetinten en neutrals.

Het duurzame aspect trekt Liesbet door waar ze kan, want elke stap telt. Zo gebruikt ze voor de labels enkel tweederangspapier dat afgekeurd werd voor druk en staat ze er op dat er geen plastics gebruikt worden voor het transport van haar sjaals.

Omdat er louter met overschotten gewerkt wordt, kan Liesbet de prijs drukken en een zeer kwalitatieve sjaal in de markt zetten voor een vriendelijk budget. Prijzen zijn van 59,99 tot € 89,99 euro.

Je kunt de volledige collectie van leselles knitwear terugvinden in een selectie van boetieks en via de webshop www.leselles.be.

Leselles knitwear op Instagram: @lesellesknitwear

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio