Cadeaubon Aalst laat je de leukste lokale handelaars ontdekken

Aalst - Handelaarsvereninging District A en Unigift slaan de handen in elkaar om Cadeaubon Aalst te lanceren. Een cadeaubon geldig bij meer dan 40 verschillende lokale handelaars in Aalst.

Cadeaubon Aalst is een stadscadeaubon die momenteel geldig is bij meer dan 40 lokale handelaars in een heel breed aanbod zoals mode, resto, design en juwelen.

“We willen dat de ontvanger van de cadeaubon heel veel keuze heeft zodat er voor ieder wat wils is” legt Yordy Eelen van Unigift, de partner achter de cadeaubon, uit. “Je kan er echt Aalst mee gaan ontdekken en hopen dat we zelfs Aalstenaars kunnen verrassen met die lokale handelaar die ze nog niet kenden”.

“Wij willen Aalst verder op de kaart zetten als winkelstad waar je een heel breed aanbod hebt aan fijne, lokale handelaars die met hart en ziel voor hun zaak en hun producten staan”, vertelt Michaël Redant van handelaarsvereniging district A. “We starten met een mooi aanbod maar de keuze zal in de toekomst zeker nog verder uitbreiden zodat iedereen nog meer zijn gading kan vinden”.

Ann van Lederwaren Anna was meteen overtuigd om deel te nemen aan Cadeaubon Aalst. “Het is een prachtig initiatief die alle lokale handelaars in Aalst samen in de kijker zet. Het is een bon van Aalstenaars, voor Aalstenaars”.

Yordy en Michaël kijken al vooruit naar het eindejaar. “Met het eindejaar in zicht, hopen we dat veel Aalstenaars een Cadeaubon Aalst onder de kertsboom zullen leggen. Ook bedrijven die nog op zoek zijn naar een leuk cadeau voor hun werknemers zijn meer dan
welkom bij ons”, besluiten ze met een knipoog.

Alle info vind je op www.cadeaubonaalst.be.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio